Wiskunde in Teams

Nieuws

Prijsuitreiking Wiskunde B-dag afgelast

In de afgelopen weken hebben wij ons mogen verdiepen in de tien beste werkstukken van verschillende Nederlandse scholen. Wij waren erg tevreden met de kwaliteit en het niveau, en het viel ons moeilijk om een top 10 te maken, maar het is gelukt!

Echter tot onze spijt is de prijsuitreiking, die zou plaats vinden in het Academiegebouw in Utrecht, afgelast in verband met  het Corona-virus.

Daarom houden wij de top 10 voorlopig nog geheim. We hopen de uitreiking zo snel mogelijk nog met de top 10 te vieren. Als voorproefje geven we hier alvast de scholen waar de 10 beste werkstukken vandaan komen (op willekeurige volgorde):

OSG Willem Blaeu, Alkmaar
Montaigne Lyceum, Den Haag
Christelijk Lyceum, Delft
GSG Leo Vroman, Gouda
Stedelijk Gymnasium, Schiedam
Lorenz Casimir Lyceum, Eindhoven
Heerbeeck college, Best
C.S.G. Dingstede, Meppel
Celeanum, Zwolle
Celeanum, Zwolle